La Associació Sabadell Universitat (ASU) junto a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) y el Institut Català de Paleontologia organizan el curso «Polèmiques Paleontològiques» el próximo 1 de Julio.
Durante esa jornada, expertos como son los doctores Marc Furió, Àngel Galobart, Salvador Moyà-Solà y Meike Köhler hablarán de temas candentes en paleontología, como es el problema del Diseño inteligente, la extinción K-T, el hombre de Flores y la fabricación de herramientas a lo largo de la evolución de los homínidos.
Para más información, entrad aqui!!
El curso está enfocado a un público general, de manera que no os cortéis!! No os lo perdais!También te puede gustar:

6 comentarios

 1. Molt interessant, encara que 100-125 euros (60-85 euros estudiants) per un curs d’un dia em sembla una mica caro… ¿A quant està la quota d’aquests tipus d’essdeveniments?

 2. Coi, Pako, si tan materna és, per què no la fas servir quan tecleges?

  La veritat és que el preu és dels que treu les ganes al «public general». Potser hi assistiran molts predicadors del DI, que tenen pasta sobrada per dur les veritats eternes a la universitat que calgui.

 3. No la faig servir quan teclege perquè aquest blog el segueixen gent de tota la peninsula i altres països de parla castellana… preferisc arribar a tots, però no tinc cap problema en comentar en la llengua que més us estimeu!
  Salut!

 4. Em va sortir de l’ànima, no em facis cas.
  Sóc massa valencià (del nord) per no saber quins són els problemes i els condicionants.
  Estem on estem i, com se sol dir, tot el mal ve d’Almansa.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *